Jednoduché, rýchle, chutné :-)
4 porcie
10 min. príprava
15 min. tepelná úprava
Suroviny
1ks brokolica
2ks stredný zemiak (nemusí byť)
1ks cibuľa
3ks strúčky cesnaku
uvarený cícer
kurkuma
rasca
olej za studena lisovaný
morská soľ
Očistíme zeleninu, cibuľu nakrájame na...
+
Krémové polievky varím bez smotany. Chuť smotany sa samozrejme nedá nahradiť. Polievka však bude veľmi chutná keď použijete kvalitný zeleninový vývar. Krémovú konzistenciu zabezpečí zemiak.
4 porcie
20 min. príprava
30 min. tepelná úprava
Suroviny
300g zemiaky
300g petržlen
60g pór
mletá...
+
Koreniny indie sa stali súčasťou mojej kuchyne. Toto jedlo som ochutnala na dovolenke. Keďže mi veľmi chutilo, uvarila som ho aj mojim priateľom.
4 porcie
15 min. príprava
20 min. tepelná úprava
Suroviny
400g tekvica (môže byť hokkaido, maslová,...)
4ks paradajky (ja som použila lúpané z...
+
Guláš varím z rôznych surovím, podľa sezóny. Namiesto zemiakov môžete použiť tekvicu hokkaido alebo mrkvu. Môj najobľúbenejší je s hokkaido a maslovou fazuľou :-)
4 porcie
30 min. príprava
40 min. tepelná úprava
Suroviny
500g zemiaky (alebo tekvica hokkaido, maslová tekvica, mrkva,...
+